Psychologen

Pyschologen: Astrid Albersen, Lucienne Remmers & Rogier Boers

2Astrid Albersen

Ik ben Astrid Albersen. Ik heb mijn studie psychologie gevolgd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en ben afgestudeerd in de richting neuropsychologie.
Als beginnend psychologe heb ik de nodige werkervaring opgedaan in het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis en op de diagnostiekafdeling van het AMC.
Aansluitend ben ik de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog gaan volgem aan de Rijksuniversiteit in Nijmegen.
Gedurende deze opleiding ben ik werkzaam geweest in een ziekenhuis, het Medisch Spectrum Twente, en in een verpleeghuis in Losser.
Na het afronden van de opleiding tot GZ-psycholoog, ben ik gaan werken binnen een grote eerstelijnspraktijk, waar ik ook mijn registratie tot eerstelijnspsycholoog heb behaald.
Mijn hart ligt bij deze vorm van behandelen, in het bijzonder vanwege de laagdrempeligheid en de persoonlijke manier van benaderen, die binnen deze setting mogelijk is.
In 2013 ben ik samen met Lucienne MINDSET-Psychologen gestart.

Hier kunt u haar kwaliteitsstatuut vinden: download

Gegevens van Psychologenpraktijk Albersen:
Bigregister: 89057170825
Lid van LVVP
Lid van NIP
Lid van VEN (Vereniging EMDR Nederland)
KvK: 34365622

 

1Lucienne Remmers

Ik ben Lucienne Remmers. Ik ben na de PABO te hebben afgerond in Maastricht, psychologie gaan studeren aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Mijn specialisatierichtingen waren ontwikkelings- en klinische psychologie. Daarnaast heb ik een aantal vakken van bewegingswetenschappen gevolgd. Na mijn studie heb ik een aantal jaren als psycholoog in een revalidatiecentrum gewerkt. Vervolgens heb ik 15 jaren bij een grote eerstelijnspraktijk gewerkt. Tijdens het werken binnen deze praktijk heb ik de GZ-opleiding afgerond (postdoctoraal) en de eerstelijnspsycholoog registratie behaald.
Eerstelijnspsychologie spreekt mij aan vanwege de veelzijdigheid van het werk, het persoonlijke karakter en het in korte tijd mensen kunnen helpen met hun klachten. Ik ben praktisch ingesteld.
Nu is de tijd daar voor een eigen praktijk samen met Astrid.

Hier kunt u haar kwaliteitsstatuut vinden: download 

Gegevens van Psychologenpraktijk Remmers:
Bigregister: 79063360225
Lid van LVE
Lid van NIP
KvK: 51242923

 

Rogier Boers

Al tijdens mijn studie Psychologie nam ik mij voor om zoveel mogelijk kanten van de psychologie te ontdekken. Zo ben ik afgestudeerd in Arbeid & Gezondheidspsychologie, wat met name gericht is op stress en burn-out, maar al tijdens de studie richtte ik mij meer op het behandelen van ook andersoortige klachten. Zo kwam ik na mijn studie terecht in een TBS-kliniek waar ik werkte met ingewikkelde mensen.

Hierna heb ik langere tijd in een GGZ-instelling gewerkt waar ik GZ-psycholoog ben geworden en werkte aan een breed spectrum aan klachten. Omdat ik graag wilde weten hoe iemands persoonlijkheid zich ontwikkelt, heb ik mij nog gespecialiseerd in Kind en Jeugd en gewerkt met jongeren en hun systeem. Als laatste richting heb ik leren werken met mensen met complexe PTSS. Tijdens mijn werk gebruik ik onder meer Cognitieve Gedragstherapie, EMDR en onderdelen uit de Schematherapie.

Welke vorm van behandeling je ook neemt, altijd staat bij mij voorop de relatie die ik met u heb als cliënt. Voor mij is het dan ook van het grootste belang dat ik een juiste klik weet te vinden en dat we vertrouwd met elkaar zijn. Op die manier kunnen we komen tot een goede behandelrelatie en samen mooie resultaten boeken.

Het werken met mijn collega’s van Mindset binnen de basis GGZ bevalt mij zeer omdat wij een goed contact hebben met elkaar. Er zijn korte lijntjes met de verwijzende huisartsen wat maakt dat wij heel toegankelijk zijn. Het werken in deze praktijk kenmerkt zich doordat het klachtgericht, kortdurend en daardoor efficiënt is. Door mij continu bij te scholen biedt ik een zo goed mogelijke zorg en evidence based behandelingen.

Rogier Boers

GZ-psycholoog

Hier kunt u zijn kwaliteitsstatuut vinden: download

Gegevens van Rogier Boers
Telefoon: 06 266 007 70
Lid van de NVGZP, VEN en de LVVP
BIG registratie: 19917732525
KvK-nummer 69383669
AGB-code: 94015690
AGB-code De Gezonde Geest: 94063405