Psychologen

Pyschologen: Astrid Albersen, Lucienne Remmers

2Astrid Albersen

Ik ben Astrid Albersen. Ik heb mijn studie psychologie gevolgd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en ben afgestudeerd in de richting neuropsychologie.
Als beginnend psychologe heb ik de nodige werkervaring opgedaan in het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis en op de diagnostiekafdeling van het AMC.
Aansluitend ben ik de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog gaan volgem aan de Rijksuniversiteit in Nijmegen.
Gedurende deze opleiding ben ik werkzaam geweest in een ziekenhuis, het Medisch Spectrum Twente, en in een verpleeghuis in Losser.
Na het afronden van de opleiding tot GZ-psycholoog, ben ik gaan werken binnen een grote eerstelijnspraktijk, waar ik ook mijn registratie tot eerstelijnspsycholoog heb behaald.
Mijn hart ligt bij deze vorm van behandelen, in het bijzonder vanwege de laagdrempeligheid en de persoonlijke manier van benaderen, die binnen deze setting mogelijk is.
In 2013 ben ik samen met Lucienne MINDSET-Psychologen gestart.

Hier kunt u haar kwaliteitsstatuut vinden: download

Gegevens van Psychologenpraktijk Albersen:
Bigregister: 89057170825
Lid van LVVP
Lid van NIP
Lid van VEN (Vereniging EMDR Nederland)
KvK: 34365622

 

1Lucienne Remmers

Ik ben Lucienne Remmers. Ik ben na de PABO te hebben afgerond in Maastricht, psychologie gaan studeren aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Mijn specialisatierichtingen waren ontwikkelings- en klinische psychologie. Daarnaast heb ik een aantal vakken van bewegingswetenschappen gevolgd. Na mijn studie heb ik een aantal jaren als psycholoog in een revalidatiecentrum gewerkt. Vervolgens heb ik 15 jaren bij een grote eerstelijnspraktijk gewerkt. Tijdens het werken binnen deze praktijk heb ik de GZ-opleiding afgerond (postdoctoraal) en de eerstelijnspsycholoog registratie behaald.
Eerstelijnspsychologie spreekt mij aan vanwege de veelzijdigheid van het werk, het persoonlijke karakter en het in korte tijd mensen kunnen helpen met hun klachten. Ik ben praktisch ingesteld.
Nu is de tijd daar voor een eigen praktijk samen met Astrid.

Hier kunt u haar kwaliteitsstatuut vinden: download 

Gegevens van Psychologenpraktijk Remmers:
Bigregister: 79063360225
Lid van LVE
Lid van NIP
KvK: 51242923